Vols que el teu fill gaudeixi del mar? Per què tenim el millor Parc Natural! El club d’Apnea La Caretta, Medaqua i Camping Rifort ofereix pels més joves un Taller d’Habilitats Subaquàtiques, se celebrarà el pròxim 3 de juny al matí en el Camping Rifort de l’Estartit.

Si tens entre 6 i 12 anys i saps nedar, no et pots perdre aquesta activitat!!! Aprèn a fer servir les ulleres, tub i aletes mentre jugues i aprens a reconèixer els peixos de la nostra costa. No cal que portis material, Medaqua el cedeix, però sí que hauràs de portar moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé.

El taller serà impartit per instructors d’apnea i guies acreditats del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

És totalment gratuït i les places són limitades pel que no dubtis en demanar informació a clublacaretta@gmail.com

És la nostra costa i els més petits l’han de saber gaudir!!