Katie campeona absoluta!!!

El pasado 11 de febrero se realizó el campeonato CC1 Cavalldemar donde Katie consiguió dos medallas de oro, una en estática y la otra en dinámica con aletas, convirtiéndose en la campeona absoluta de la competición. Maribel aunque se inscribió en la competición de dinámica no se presentó por temas personales.

Por otro lado, nuestra socia Mara Torrealba realizó la importante labor de Juez Principal.

Taller d’Habilitats Subàquatiques

Vols que el teu fill gaudeixi del mar? Per què tenim el millor Parc Natural! El club d’Apnea La Caretta, Medaqua i Camping Rifort ofereix pels més joves un Taller d’Habilitats Subaquàtiques, se celebrarà el pròxim 3 de juny al matí en el Camping Rifort de l’Estartit.

Si tens entre 6 i 12 anys i saps nedar, no et pots perdre aquesta activitat!!! Aprèn a fer servir les ulleres, tub i aletes mentre jugues i aprens a reconèixer els peixos de la nostra costa. No cal que portis material, Medaqua el cedeix, però sí que hauràs de portar moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé.

El taller serà impartit per instructors d’apnea i guies acreditats del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

És totalment gratuït i les places són limitades pel que no dubtis en demanar informació a clublacaretta@gmail.com

És la nostra costa i els més petits l’han de saber gaudir!!

Katie i Mara al Campionat d’Espanya d’Apnea Indoor

Les nostres sòcies Katie i Mara han estat convocades per la FECDAS per formar part de la Selecció Catalana d’Apnea Indoor.
La Katie a les passades proves classificatòries va aconseguir superar dues marques mínimes i dues medalles de plata en les modalitats de DYN i DNF.
La Mara aquest any no ha fet indoor però anirà com a capitana de l’equip català.

Molta sort a les dues!!!

Katie preparant-se per una  STA mentre la Mara li fa de coach

Entrenaments de profunditat

Si vols entrenar apnea al mar, pots venir amb nosaltres!! Tenim diversos punts d’entrenament i també embarcacions. Sempre aniràs acompanyat amb un dels nostres socis amb experiència al mar i la competició. 

Medalla d’or per la Katie

Ahir es va celebrar el primer selectiu de la Lliga d’apnea de Catalunya. Aquest cop l’organitzava el Club Cavalldemar amb la FECDAS i es va realitzar a CNSABADELL.

En aquesta ocasió els nostres socis Katie i Josep representaven a La Caretta, en Ferran feia de jutge i la Mara de coach.

Leer más ...